Over mij

Ik zal hier eens wat meer over mezelf vertellen. Mijn naam is Lucas en vrienden noemen mij ook wel Lazy Lucas. Waarom, vraag je je misschien af? Omdat ik een typisch gevalletje liever lui dan moe ben! Mijn favoriete hobby’s zijn nou eenmaal slapen, series kijken en wat computeren. Verder houd ik ook van lekker eten, maar ik heb meestal geen zin om zelf te koken…

Mijn hele leven ben ik al op zoek naar manieren om mijn leven zo makkelijk mogelijk te maken. Inmiddels kun je wel stellen dat ik al een aardige expertise heb opgebouwd. 😉 Tijdens een tussenjaar besloot ik dan ook om anderen met deze tips te gaan helpen. En zo werd Lekkerlui een feit!

Dit vind je op Lekkerlui

Hier op Lekkerlui vind je dus veel tips voor een lekker lui leven. Tips om beter te kunnen slapen, reviews van goede series, eenvoudige recepten, noem maar op. En als je dan een keer iets nuttigs moet doen, zoals je financiën op orde brengen, een sollicitatiebrief schrijven of de was doen, dan wil je dat natuurlijk ook zo makkelijk en snel mogelijk kunnen doen. Ook hier heb ik zo mijn tips voor verzameld.

Kortom, Lekkerlui staat boordevol allerlei handige tips om je relaxte leventje nog wat makkelijker te maken. Veel plezier!

Lazy Lucas