Voordelen van bike leasing
Op de fiets naar het werk toe is een stuk goedkoper en gezonder dan met de auto. Een elektrische fiets is kostbaar in de aanschaf en dat is een van de redenen waarom het een interessant idee is om een elektrische fiets te leasen in plaats van dat je deze voor je personeel koopt. Een Fietsplan is een manier waarmee je fietsen kan leasen voor je personeel waarmee je per maand betaalt. Dat biedt jou als werkgever onder andere het voordeel dat je personeel op een gezonde manier naar het werk komt zonder dat er voor jou gelijk een hoog kostenplaatje aan vast zit.

Meer dan alleen een elektrische gewone fiets
Op de fiets naar het werk toe kan niet alleen met een gewone fiets. Er zijn verschillende elektrische fietsen waaruit je kan kiezen. Er zijn sportieve modellen maar ook stadsfietsen. Gaat het om een personeelslid met kinderen, dan kan je ook voor een elektrische bakfiets kiezen. Op die manier is er voor iedereen, afhankelijk van de leefstijl en de persoonlijke wensen, een lease fiets via het Fietsplan verkrijgbaar.

De gevolgen van fietsen naar het werk
Personeel wat op de fiets naar het werk komt biedt jou als werkgever behoorlijk wat voordelen. Daarbij moet je eraan denken dat het personeel een lager verzuim zal hebben. Meer lichaamsbeweging zorgt voor een betere gezondheid en een betere conditie. Daarnaast zal het personeel een betere mentaliteit hebben. Doordat men sportief naar het werk komt gereden heeft men geen ‘opstartproblemen’ aan het begin van de dag. Tel daarbij op dat een fiets een stuk minder kans heeft op defecten en mankementen dan een auto en je komt tot de conclusie dat fietsen voor de zaak leasen zo slecht nog niet is.