Keerwanden kunnen op verschillende plekken geplaatst worden. Zo kun je ze bijvoorbeeld als erfafscheiding, silowand of bij een mestopslag zetten. Er komen hierdoor veel verschillende doeleinden kijken bij deze wanden. Hierdoor wordt het ook anders om ze te plaatsen en moeten er een aantal dingen in het achterhoofd worden gehouden. De keerwand van Mholf Bestrating biedt jou echter te allen tijde de gelegenheid om jouw terrein naar behoren in te richten. Onderstaande tips kunnen jou daarom helpen bij de juiste plaatsing, zodat je alleen nog maar kunt genieten van de functionaliteiten. 

 

Het doeleind van een keerwand bepalen 

Een van de tips voor het plaatsen van keerwanden is dat je moet gaan kijken waar deze geplaatst gaan worden. Een keerwand kan namelijk als opslag van los te storten materialen dienen, maar ook voor het opvangen van hoogteverschillen in terreinen. Je moet daarom altijd eerst gaan kijken naar het doeleind. Pas als dit vastgesteld is, kun je gaan kijken naar de plaatsing zelf. Dit kun je zelf uitvoeren, maar het is nog beter als je het door een bedrijf uit laat voeren. Een expert zorgt er namelijk voor dat de keerwanden op de juiste manier bevestigd worden en je er geen omkijken meer naar hebt. 

 

De transportprijzen bepalen 

Bij de plaatsing van keerwanden is het ook altijd goed om de mogelijkheden in je op te nemen. Een keerwand heeft namelijk een bepaald gewicht, waardoor het transport ook anders gaat zijn. De kosten die hierbij komen kijken, moeten bij jouw budget passen. Je moet daarom het plaatsen overlaten aan een bedrijf dat nooit te veel vraagt. Mholf Bestrating rekent daarom altijd een schappelijk tarief, zodat je ervan verzekerd bent dat de keerwanden binnen een korte tijd geplaatst kunnen worden en de werkzaamheden altijd door kunnen gaan.