Iedereen houdt ervan om een avond uit te gaan. Hier hoort ook een bezoek aan een restaurant bij. Er zijn een groot aantal mensen die dan ook voor een voorgerecht kiezen. De meest populaire voorgerechten in een restaurant Holten kunnen divers zijn, maar er zijn er een aantal die er met kop en schouder bovenuit steken. Zo zijn er bijvoorbeeld veel mensen die voor stokbrood kiezen. Stokbrood wordt in een mandje geserveerd en heeft vaak verschillende soorten boter of andere smeersels voor erop. Kruidenboter wordt hierbij het meeste geserveerd, gevolgd door onder andere aioli.

Ga voor carpaccio

Een ander populair voorgerecht is carpaccio. Carpaccio is Italiaans voor ‘dun gesneden’ en wordt gemaakt van rundvlees, biet, zalm of tonijn. Er zijn een groot aantal mogelijkheden. Het valt onder de categorie rood vlees en is een mager gerecht. In Nederland is voornamelijk de variant met pijnboompitten, zoetzure dressing, kaas en rucola populair. Sommige restaurants serveren ook carpaccio met pesto of truffelmayonaise. Je kunt er veel verschillende varianten op maken en kunt het ook op een geheel andere manier bereiden. Daarom ga je nergens dezelfde variant tegenkomen op de menukaart, maar sta je steeds weer voor een verrassing.

 

Verschillende variaties op een garnalencocktail

Een ander gerecht dat vaak op tafel verschijnt, is een garnalencocktail. Niet alleen in restaurants is het een van de meest gemaakte recepten, ook binnen een huishouden wordt deze vaak gemaakt. Er is weinig voor nodig om de garnalencocktail te maken. Garnalen, salade en een dressing zijn namelijk de enige ingrediënten. Net als bij carpaccio zijn ook hier verschillende variaties op te bedenken. Daarom kun je ook hier weer nieuwe verrassingen bij vinden in een restaurant Holten. Je kunt met dit simpele voorgerecht de rest van de avond goed inluiden en genieten van iets nieuws.