De beste incontinentiemateriaal merken

Wanneer er een behoefte voor incontinentiemateriaal ontstaat, merken we dat er vaak twijfel bestaat over de verschillende merken. Welk merk is het beste en hoe hou je de aankoop van de materialen voor ongewenst urineverlies betaalbaar? Een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is dus zeker belangrijk.

Abena

Abena is een Deens merk dat staat voor een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze maken gebruik van een ecologisch productieproces en denken dus ook aan het milieu bij de productie van de verschillende materialen. Voor deze inspanningen werd Abena beloond met het Nordic Swan Ecolabel.

De producenten van Abena hebben over ieder aspect van hun product goed nagedacht. De Abena incontinentiematerialen zijn discreet, comfortabel en van bijzonder goede kwaliteit. De prijs blijft ook bijzonder interessant.

Hartmann

Hartmann incontinentiematerialen worden in Duitsland geproduceerd. Naast de incontinentiematerialen produceert Hartmann ook andere producten die in ziekenhuizen worden gebruikt. Je mag er dus van uit gaan dat dit bedrijf een ruime ervaring heeft met de productie van degelijke en betrouwbare medische materialen.

Door voor Hartmann incontinentiematerialen te kiezen, verzeker je jezelf ervan dat je Duitse kwaliteit in huis haalt. Je kunt dus met een gerust hart de deur uit zonder risico op lekkage. Ook het merk Hartmann houdt de prijzen voor incontinentiematerialen betrekkelijk laag, zonder in te boeten op de kwaliteit.

Absorin

Absorin wordt iets dichter bij huis geproduceerd: in Nederland. Deze producent heeft een bijzonder breed gamma aan verschillende soorten incontinentiematerialen, zowel voor licht, matig en zwaar urineverlies. Het is bovendien ook één van de weinige merken incontinentiemateriaal die voorzien zijn voor zwaarlijvige personen. In het Absorin gamma vind je een ruim aanbod aan grotere maten.

Absorin producten voor ongewenst urineverlies hebben een erg goede prijs-kwaliteitverhouding. Je haalt met Absorin kwalitatieve producten in huis voor een kleine prijs.